Film Izdvojeno Showbiz

VIDEO/ Gola Ceca u krevetu sa Šerbedžijom – scene koje je Arkan bio zabranio

Film ‘Nečista krv’ koji je snimljen 1991.godine, biće prikazan kao serija od 12 epizoda na televiziji ‘Hepi’ a sadržaće i neke scene koje su u filmskoj verziji bile izbačene na zahtjev Željka Ražnatovića Arkana, piše Press.

Original naime sadrži eksplicitnu scenu između Cece Ražnatović, koja glumi Koštanu i Radeta Šerbedžije u ulozi Mitketa.

Milomir Marić, autor emisije ’Ćirilica’ na TV ’Hepi’ tražio je još 2005. godine da se na BK televiziji prikaže film ’Nečista krv’, a u toj verziji Ceca samo pjeva jednu pjesmu. Ovaj put će publika imati prilike da vidi još neke scene, a Marić veruju da će serija pobiti sve rekorde gledanosti.

’’Radujem se što smo mi kao televizija otkupili seriju u režiji Stojana Stojčića i počećemo da je prikazujemo već u januaru sledeće godine. Osim što je to vijreme dobro za gledanost, Cecino učešće će dodatno uticati na popularnost serije. Ona u seriji i pjeva i glumi i jedan je od glavnih likova. Vidjećete je kao nikada do sada’‘ rekao je Marić za ’Press’ i dodao da Ceca neće moći da spriječi prikazivanje ’Nečiste krvi’ jer je materijal u vlasništvu produkcije, koja sa njim može da radi šta god poželi.

Informer.ba