Izdvojeno Jet set Showbiz

VIDEO/ Miss Hrvatske: Voljela bih biti konj

Pa, aaa, vidjećemo…, omiljene su fraze kojima većina natjecateljki na ovogodišnjem izboru za Miss Universe popunjava svoje krnje odgovore na nekoliko jednostavnih pitanja.

Vjerujete li da postoji život na drugim planetama, koje prednosti imaju žene u odnosu na muškarce, koja biste životinja, voljeli biti i zašto pitanja su postavljena misicama.

”Pa, aaaa, da sam životinja, voljela bih biti konj da mogu brzo trčati’‘ – rekla je predstavnica Hrvatske Natalija Prica (22), koja takođe vjeruje da život na drugim planetama postoji iako to još nije potvrđeno.

Nadasve ‘tvrdim’ engleskim Miss Srbije iznijela je svoje stajalište da negdje možda postoji civilizacija slična našoj koju bi voljela upoznati jer su njeni pripadnici sigurno dobronamjerni.

‘Ako postoje vanzemaljci sigurno su dobri i prijateljski nastrojeni pa ćemo se moći svi skupa družiti i držati se zajedno” – rekla je Anja Šaranović (21) i dodala da bi od životinja voljela biti lav jer je lav najjači i kralj je džungle.

Miss Kosova Aferdita Drecaj (25) vjeruje u život na drugim planetama, a najvećom prednosti koju žene imaju nad muškarcima smatra mogućnost da učestvuju u izborima ljepote.

 

Informer.ba