Izdvojeno Lifestyle Showbiz Video

VIDEO/ Kontroverzna ljubav Hrvatice (43) i 15-godišnjeg Austrijanca

Novinar NOVE TV vikend je proveo u Austriji gdje je posjetio zaručnike koji su svojom ljubavnom vezom šokirali javnost. Naime, Hrvatici Renati su 43, a njezinu zaručniku Erwinu samo 15 godina. Svoju su vezu započeli prije dvije godine kada je Renata bila pozvana na sud zbog odnosa s dječakom. POGLEDAJTE VIDEO!

Sudu i ljudima tamo je bilo od samog početka jasno da se tu ne radi o nikakvom nasilju, da se radi o ljubavi, s druge strane radi se o činjenici da ste prekršili zakon jer Erwin je bio 4 mjeseca premlad. Niste tu kažnjeni radi ljubavi zato jer ste se ogriješili o zakon, a ja to jesam! Stoga je bilo u redu da trebam dobiti neku vrstu kazne‘, izjavljuje Renata.

Ovaj kontroverzni par nedavno se zaručio i izašla je knjiga o njihovoj zabranjenoj ljubavi. ‘Veselim se budućnosti. Pokušavam se usredotočiti na školu kako bih joj mogao ponuditi nešto da ne mora raditi tri posla kao sada, nego samo jedan, da može raditi taj koji najviše voli. Ona je svakako žena s kojom želim provesti ostatak života‘, izjavio je mladi Erwin.

 

Dnevnik.hr/Informer.ba