Izdvojeno Muzika Showbiz Video

VIDEO/ Lepa Brena prijetila Antoniji Šoli

Iako su joj kolege savjetovale da odustane od svega, Antonija Šola nije htjela pristati na zahtjeve Lepe Brene, piše  expressmag.ba. Šola je otkrila kako je do nesporazuma između nje i Brene došlo jer joj je odbila ustupiti autorska prava za pjesmu ‘Metak s posvetom’ na kojoj je radila više od tri mjeseca.

˝Brena je moćna žena i ne bih joj se htjela zamjeriti. Imale smo mali nesporazum, ali smo ga riješile. Nisam sklona tome da prepuštam prava na pjesme drugima niti vidim potrebu za tim. Svoje pjesme proživljavam osobno, do kraja duše i ne mogu ih prepustiti drugima. A gospođa Brena od mene je tražila da se odreknem autorskog prava. Poslala mi je ugovor na pet strana, a na njene zahtjeve nisam mogla pristati˝, izjavila je Šola.

Nakon što je pjevačica odbila potpisati ugovor Brena joj je prijetila da više neće sarađivati s njom. No Šola je na kraju potpisana kao autorica pjesme. Nije htjela pričati o novcu koju je dobila za tu pjesmu. ˝Jednostavno ne znam koliko košta nešto što radiš s dušom. A to još trebaš prodati prijatelju. Ne uklapa mi se to nikako i radije poklonim. Ali onda idu autorska prava, pa Bože moj, moramo i mi od nečega živjeti. To je bio moj stav i kad je pjesma ‘Metak sa posvetom’ u pitanju˝, zaključila je pjevačica, prenosi 24sata.hr

Informer.ba