Izdvojeno Lifestyle Showbiz Video

VIDEO/ Najneobičniji seks rekordi u istoriji

Pročitajte koliko je dugačak najveći penis, koliko godina ima najstarija prostitutka i koliko kilograma može da podigne najjača vagina na svijetu!

SEKS SA 919 MUŠKARACA U ISTOM DANU

Lisa Spark, američka porno glumica, imala je seks sa 919 momaka u jednom danu prije sedam godina i tako postavila svjetski rekord.

NAJVEĆI PENIS U ISTORIJI

Iako je često osporavan, podatak da je najveći penis ikada mjerio 34 centimetara u dužinu i 16 u širinu nikada nije opovrgnut. Vlasnik impozantnog primjerka živio je početkom 20. vijeka, a njegove proporcije zabilježio je doktor Robert Dikinson.

ŽENA SA NAJVEĆOM VAGINOM

Najveću vaginu je najverovatnije posjedovala Ana Svon iz Škotske (1846-1888). Bila je visoka 237 centimetra, udala se za kapetana Martina Bejtsa otprilike iste visine (najviši bračni par na svijetu) i 1879. godine rodila najveću bebu ikada (11,7 kilograma, 86 centimetra).

ORGIJE SA 250 PAROVA

Odigrale su se u Japanu u jednom skladištu, a sav događaj je dokumentovan kamerom. Parovi su morali da usklade “akciju” jer je čitav događaj, zamislite, imao i koreografiju.

NAJJAČA VAGINA NA SVIJETU

Tatiata Kozhevnikova ima najjaču vaginu na svijetu. Sa posebnim tegovima ona vaginom može da podigne 14 kilograma! Pogledajte njenu sposobnost kojom je ušla i u Ginisovu knjigu rekorda.

NAJSTARIJA PROSTITUTKA IMA 82 GODINE

Prostitucija je poznata kao najstariji zanat na svijetu, a jedna Kineskinja je pokazala da ne postoji starosna grannica za bavljenje istom. Policija u Kini bila je iznenađena kada je staricu privela sa ostalim koleginicama.

NAJPLODNIJA ŽENA U ISTORIJI

Valentina Vasiljeva je živjela u Rusiji u 18. vijeku i postavila je rekord koji vjerovatno nijedna žena neće oboriti. Ona je rodila čak 69 djece! Porađala se 27 puta, 16 puta je rodila blizance, 7 puta trojke i 4 puta četvorke!

 

Informer.ba