Jet set Showbiz

VIDEO/ Paris Hilton šokirala Indijce: Prekratka haljinica jedva joj prekrila stražnjicu

Paris Hilton sve teže privlači pažnju u Hollywoodu gdje joj je nedavno otkazan njen novi reality show, pa se uputila u Bollywood. Paris ovih dana boravi u Indiji gdje predstavila svoju novu kolekciju torbica “Paris Hilton Handbags”. Na zabavi povodom predstavljanja kolekcije, bogata se nasljednica pojavila u ultrakratkoj, prozirnoj haljinici koja joj je jedva pokrivala stražnjicu.

U prilično konzervativnoj Indiji gdje neke od zvijezda na crveni tepih često dolaze u tradicionalnom sariju, ovo je bio prilično hrabar potez. No, jednako provokativno obukla se i mlada bolivudska glumica Bipasha Basu koja je pozirala s Paris, dok su njene starije kolegice došle u dugim, svečanim haljinama.

Indijski mediji javljaju da Paris Hilton nije niti u Bollywoodu privukla veliku pažnju. Navodno je na svoj party pozvala velike zvijezde indijske filmske industrije, no pojavilo se tek troje poznatijih glumaca. Neki od njih su čak i na Twitteru najavili da neće doći, jer imaju drugog posla. I pored toga, Paris ima velike planove u toj zemlji, jer pregovara o snimanju filmova ili televizijskih projekata. “Dobila sam mnogo poziva od različitih producenata u Indiji. Ovdje ću raditi mnogo projekata i jako sam uzbuđena”, izjavila je Paris, prenosi Index.

Informer.ba