Showbiz Video

VIDEO/ Seks skandal trese Miss Universe

Silovanje, iznuda, otmica, policija – nisu to riječi koje inače povezujemo s izborom ljepote. No, nesuđena miss Universe i vlasnik licence tog izbora – ljepotu su bacilli u drugi plan. Naime, Martina Knežević tvrdi da ju je Vladimir Kraljević pokušao silovati nudeći joj zauzvrat krunu i titulu.

Kraljević tvrdi da je u čitavoj priči on žrtva. Ona ga je, kaže, molila da joj pomogne da ostvari što bolji rezultat. Pristao je te su završili u hotelskoj sobi i on joj je dao samo par dobronamjernih savjeta. No, Martinina sjećanja na njihovo druženje u hotelskoj sobi bitno su drukčija. Vlasnik licence, tvrdi da je 22-godišnja studentica ekonomije imala opaki plan. Nakon druženja jedan na jedan Martina je krenula s ucjenama. U strahu je pristao na sve i napisao potvrdu da je Martina nova miss Universe Hrvatske.

 

Ona, pak, tvrdi da joj je potvrdu dao samo kako s pričom ne bi izašla u javnost. No, prilikom primopredaje spornog papirića Martina i trojica muškaraca su ga, kaže, oteli i zarobili u jednom zagrebačkom restoranu, od čega su mu ostale masnice. Oboje su nakon te ružne restoranske epizode otišli na policiju. Martina tvrdi da je plavcima predala i audio zapise u kojima Kraljević priznaje što joj je napravio. Bivše misice, pak, stale su u njegovu odbranu. Sad je sve u rukama policije koja bi trebala otkriti laže li koza ili rog. Jer u ovoj priči dvije istine definitivno ne postoje, a nastavak sigurno slijedi.

 

RTL/Informer.bna