Lifestyle Showbiz Video

VIDEO/ Seksi plesačica od 115 kilograma

Li Ejn Barber (26), poznata i kao Lulu, ima 115 kilograma ali je ne sprečavaju da bude seksi i zavodljiva dok se njiše oko šipke.

Lulu radi u salonu automobila. Preko dana vrijedno i sa osmjehom dočekuje i ispraća mušterije. A od 2006. za nju je ples postao obavezan trening i hobi. Ova dama je inače bila navijačica i student plesa kao mlada djevojka pa joj scena nije strana. Ipak, morala je da sakupi dosta hrabrosti, skine se i pokaže šta ume.

” Uvijek sam voljela da igram, htjela sam da se bavim ovim izazovnim plesom, ali priznajem da sam se plašila šta će ljudi reći kad me vide. Kad sam se prijavila za prvi čas i vidjela da kratke šortseve nose žene svih dimenzija i oblika, laknulo mi je. Znate nije svejedno nekome u mom tijelu da se svuče. Još od srednje škole imam problema sa viškom kilograma i već sam se na neki način navikla na razne provokacije i dobacivanja” – ispričala je za magazin “Closer” dodajući da se osjeća seksi poslije dugog niza godina.

Lulu ima dvoje djece, a da bi uskladila sve svoje obaveze u kući je instalirala šest metara visoku šipku za ples. Uz sve aktivnosti, najveću podršku pruža joj suprug Vil Braun (29).

” Vil obožava da me posmatra. I na takmičenjima i kod kuće dok vježbam. On je moj najvatreniji navijač” – rekla je.

Kako prenosi portal “Žena” Lulu pati od poremećaja policističnih jajnika. Zato je svoj hobi riješila da pretvori u dobrotvornu misiju. Sakuplja novac za istraživanja na nastupima i ne odustaje od sna da postane profesionalna plesačica.

24sata.rs/Informer.ba