Izdvojeno Muzika Showbiz

Video: Shia LaBeouf režira dokumentarac o Marilyn Mansonu

Marilyn Manson trenutno snima album, njegov prvi poslije “The High End of Low” iz 2009, a angažovao je glumca Shiu LaBeoufa, poznatog po filmu “Transformers”, da snimi dokumentarac o tome.

Dok je gostovao u jutarnjoj emisiji “Live with Regis and Kelly”, LaBeouf je ispričao o susretu sa Mansonom: “On je ekcentričan čovjek, koji živi u zapadnom Holivudu iznad prodavnice pića. U njegovom stanu nema svjetla, svuda su metalna vrata, a on vam otvara vrata stana u kimonu – ružičastom kimonu. Pošto nema svjetla u stanu, moraš da koristiš mobilni telefon da bi vidio kuda ideš. Sjedili smo i gledali filmove neko vrijeme, a onda smo pričali šta on želi od filma. Jako ekcentrične ideje, stvari koje ne možeš da kažeš u jednoj ovakvoj emisiji.”


LaBeouf je već režirao spotove za pjesmu “Marijuana” Kid Cudija i “I Never Knew You”, koju izvodi Cage. Trentuno nije poznat datum izlaska albuma Marilyn Mansona, ali se očekuje da će to biti ove godine na nezavnisnoj etiketi Cooking Vinyl. U međuvremenu, Marilyn je objavio “teaser” za album, koji vam prenosimo.

 

 

MTV.rs/Informer.ba