Film Izdvojeno Showbiz Video

VIDEO/ Šta je Ceca rekla na snimanju ”Nečiste krvi”

Stojan Stamenković Saglam, vlasnik kuće u kojoj se snimala “Nečista krv”, otkrio je detalje sa snimanja serije, u kojoj će biti i scene seksa između Cece Ražnatović i Radeta Šerbedžije, koje su iz filmske verzije izbačene na zahtjev Željka Ražnatovića Arkana, prenosi Press.

”Filmska gungula je trajala više od mesec dana. Nagledao sam se svega i svačega. Koliko puta sam poželeo da sam glumac! Stole (Stojan Stojčić, reditelj) tera ih da rade, a kad završe sa snimanjem, tu su muzika i piju, vesele se i vode ljubav do zore. Bože, što se popilo?! I mi seljaci pijemo, polovinu rakije popijemo još dok je ispečemo, ali glumcima kapu skidamo. Rade Šerbedžija, ćutljiv neki čovek, pričali smo samo kad je pijan, a nikad nije bio trezan. Kaže pola rečenice, pa ćuti, nasmeje se, pa nastavi. Gledaš ga u usta i kao gluvonemog razumeš. Pametan čovek, učen, ali beše pijanica prvoklasna’‘, priča Stojan, i otkriva detalje razgovora sa Cecom.

”Ceca Ražnatović, mlada i ubava, kapška kao i Koštana što je bila, snimala je jednu scenu u kujnu. Ja uđem polako na prste i vidim je kako leži na džakovima sa krompirima. Onaj Ljuba Tadić, mnogo dobar čovek, na ‘leb da ga mažeš, a svi ostali pored njega oblizuju brkove. Ono, bre, ne beše Ceca, nego kapka, snaga, što vika naš Bora: „Da cuneš, pa da se zaplačeš.” Vide me Ceca, devojče beše, i polako zbori: „Daj ruku, šta zevaš?! Ne mogu da se dignem, rasturiše me na ove krompire.” Smejem se, podignem je, a smeškam se i mislim kako li gu rasturiše. Ona se pipa svuda po telu, viče nešto sebi u bradu, kao: “Bolje si je pevanje i na svadbe ako treba, i na sto da skače, nego ovo glumenje”. Stra’ ju je bilo i od Arkana, sve što se snimi morao je on prvo da pogleda i odobri”, rekao je starac sa osmjehom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dan-danas seljak je u čudu od glumačkog vilajeta.

”Jedna glumica, ona mlada, Maja se zove, tu iz naših krajeva je rodom, došla i muze kravu, a Rade joj se zabio među noge, da l’ je bio film ne znam, al’ na mene mi beše i čudno i smešno. Kad se ujutru sve završi, pomislim: sve je to film, svi odigraše najbolje uloge, a ti, Stole, beše stražar. Ma, pušti lakardije, kažem sebi, obećaše kuću da će da održavaju da bude kao spomenik za turiste. Evo, održavaju je, samo što ne padne’‘, iščuđavao se Stojan.