Film Izdvojeno Showbiz Video

VIDEO/ Uskoro prvi hrvatski erotski film!

Prvi hrvatski erotski film “7 seX 7” biće ispunjen erotikom i humorom, a najmanje seksom, i premijerno će biti prikazan na 58. Pulskom filmskom festivalu.

Nastao pod budnim okom jedne žene, rediteljke Irene Škorić, prvi hrvatski erotski film pod nazivom “7 seX 7” samo čeka dan kada će zagolicati maštu javnosti i ostaviti ih bez daha.

Radnja ovog filma sastoji se ponajmanje od seksa. U kancelariji su potpuni stranci, a u prodavnici starih ploča češka im “besjeda” sprema iznenađenje.

Muškarac kao rođendanski dar umjesto vibratora, pod svilenim plaštom ostavljen na milost i nemilost dviju žena u opsesivnoj vezi. Dok sanja svoj erotski san o Emanuel, na krovu ga na koljena baca fatalna žena iz komšiluka.

Kurs “Kako postati gay u pola sata” i “uloviti” ulogu života. Sve za umjetnost; nekad su bili par, sada je ona glumica zvjezdanog sjaja, a on tek rob svoje požude – sve su to isprepletene niti radnje prvog dugometražnog erotskog filma u režiji jedne žene, rediteljke Irene Škorić, autorke brojnih igranih i dokumentarnih filmova, prenosi Tportal.

”Oduvijek me je privlačila erotska tematika. Podstrek mi je bio moj erotski kratki film “9. mart”. Baš sam u to vrijeme i završavala magistarski rad na Akademiji na temu erotike na filmu, a glavni su izvori bili “Poštar zvoni dvaput” i “Oficir s ružom”, moj pojam erotike. Sve se složilo i krenula sam”, rekla je Škorić.

U “smjehu i grijehu u sedam kadrova” okupila je hrvatske glumce mlađe generacije pa su sedam parova i poneku kombinaciju utroje odigrali Jelena Perčin, Silija Barat-Bastaić, Robert Kurbaša, Ana Majhenić, Ivan Glovacki, Frano Mašković, Marinko Leš, Kristijan Ugrina, Asim Ugljen, Petra Težak, Mia Biondić, Ivan Đuričić, Sara Stanić, Jure Radnić, beogradska glumica Jelena Jokić, i kao specijalna zvjezda – Mario Kovač.

 

Informer.ba