Izdvojeno Muzika Showbiz Udarno

VIDEO/ ‘Veče s Ivanom Ivanovićem’ – Dino Merlin: ‘Ne mrzim Srbe’

Prvo pitanje koje je Ivan Ivanović sinoć postavio svom ekskluzivnom gostu Dini Dervišhalidoviću u emisiji „Veče s Ivanom Ivanovićem“ na TV Prva bilo je ‘Da li mržiš Srbe?’

Dino je odgovorio: ‘Nikada nisam rekao da mrzim, to je notorna neistina. Mnogo toga je izmišljeno’, poručio je pjevač, objasnivši da njegov put vodi iz Sarajeva, koje je bilo pod dugom opsadom, i da je to bio užasan period, u kojem su granate padale na sve strane.

‘Možda sam u tome letu granata od tačke A do tačke B rekao i gore stvari! Vadimo stvari iz konteksta, ali ja sam to doživio, i dok to traje, pomislite da ne postoji ništa dobro u ljudima, da ne postoji budućnost i da si ostavljen da sopstvenom snagom preživiš sutra. Rekao sam i prije 15 godina – ko god želi rat, dabogda mu u kući bio’ nastavio je Dino Merlin i dodao:

‘Važan je ukupan originalan stav kao ljudskog bića. Da nije zdrav, ja ne bih došao, niti bi me ti zvao, niti bi ljudi kupili karte’ – zaključio je Dino, istakavši da je njegova želja da dođe u Beograd „davno trudna“, ali da nije očekivao tri koncerta u Areni.

Kurir/Informer.ba