Izdvojeno Jet set Showbiz Video

VIDEO/ Vendi se potukla na pijaci

Pjevačica Vesna Vukelić i prodavačica jaja na pijaci na Banjici žestoko su se potukle, a sukobu je, kako Vendi tvrdi, prethodilo to što ju je plavokosa žena za tezgom nazvala kurvom.

Pjevačica i bivša učesnica „Farme“ kaže da takve provokacije sluša cijeli mjesec, a da joj je prekjuče prekipjelo, pa je riješila da se fizički obračuna. Udarile su jedna na drugu, a prisutni su pokušavali da ih razdvoje. I uspjeli su, na jedvite jade. Vendi je otišla kući, ali se ubrzo vratila.

“Došla sam onda kad nije imala „živi zid“ oko sebe. Bacila sam je između dve tezge i zarila sam joj glavu u karton s jajima! Posle su morali da je kupaju. Krivo mi je što su dva jajeta završila na mojim antilop čizmama i jedno na haljini. Psihopate su svuda oko nas. Pa i Džona Lenona je ubio psihopata. Javne ličnosti su primorane da se brane. Dugo nisam reagovala, ali kad sam videla da je đavo odneo šalu, dobila je batine” – ispričala je Vendi za Kurir.

Prodavačica je za jedne novine iznijela sasvim drugačiju verziju događaja. Kazala je da ju je Vukelićeva svakodnevno nazivala „majmunicom“ i da ju je prekjuče gađala jajima, te da je bila primorana da joj zbog toga opali dva šamara.

Informer.ba