Izdvojeno Muzika Showbiz Video

VIDEO/Balkanski seks simbol: Nije to za mene! Moj život je seks i grad!

Premijernim koncertom u Makarskoj, jedna od trenutno najpopularnijih balkanskih muzičkih zvijezda bacila je sinoć u delirij oko dvije hiljade svojih obožavatelja.

Seksepilna Ana Nikolić koja je megahitom ‘Mišo moj’ koji je na internetu preslušan preko 9,5 miliona puta i albumom ‘Maffia Caffe’, osvojila publiku u cijeloj regiji, nedavno je prekinula jednogodišnju vezu s jednim Crnogorcem.
Bilo je ozbiljno, ali eto, prekinuto je, šta ćemo sad? Sad ćemo dalje. Sada možda neki Hrvat, možda neki novi dečko’, rekla je Ana.
Srpski mediji, koji Nikolićku uporno žele udati, bruje da je razlog prekida jedan prebogati Rus.
Ja imam neki utisak da se ja nikad neću udati, dok mi novinari baksuziraju, nikada, haha. Znači stalno me nešto udaju. Ljudi, ja živim seks i grad. Pustite me, tek imam 32 godine, znači one se sve udaju oko 38., 39.; e za jedno 5-6 godina ću se udati’, rekla je kroz smijeh balkanski seks simbol.

Atraktivna pjevačica, koju su mediji između ostalog spajali i s hrvatskim biznismenom Stipom Lijanovićem, priznala nam je da još vjeruje u instituciju braka.
‘Ali se u isto vrijeme plašim razvoda. Ja sam nekako osoba koja kad bi to uradila, uradila bih za cijeli život. A ja nisam srela osobu koju vidim za cijeli život. Vidim već probleme u najavi tako da se ne upuštam u te avanture. Kad nađem nekoga za koga ću misliti da se držimo za ruke i sa 70, ja ću se tada udati‘, izjavila je.

Posljednjih mjeseci Ana se našla u vrtlogu skandala nakon što su joj mediji pripisali prevaru da je iskoristila jednoipolgodišnjeg Japanca za vlastitu promociju. Prava istina je, kaže, da je nakon razornih potresa i tsunamija koji su pogodili Japan, njenog brata Marka, koji je nekak igrao nogomet u Koreji, nazvao prijatelj i zamolio ga, može li na neko vrijeme udomiti jednog mališana. 32-godišnja pjevačica je zbog laži koje je čitala o sebi, proživljavala pravi pakao.

Ova balkanska zvijezda uvijek je uključena u neki skandal, no ne krije da je operisala svoje, kako kaže, dječačke grudi. ‘To je sve, hahaha, zasada. A možda kad ostarim, malo se zategnem. Sva sreća, Bože, hvala ti što postoji plastična hirurgija, što bi mi bez nje’, otvorena je o plastičnim operacijama.

Dnevnik.hr/Informer.ba