Izdvojeno Showbiz Video

Video/Big Brother: Pobijedila Marijana, Nemeš joj nije želio čestitati i javno je nazvao glumicom

Marijana Čvrljak pobjednica je prvog regionalnog Big Brothera. Domaćica iz Šibenika osvojila je 104 hiljade eura, ali nije bila nimalo nasmijana kad je izlazila iz BB kuće. Njen dotadašnji ljubavnik javno ju je prozvao glumicom i odbio joj je čestitati, a po nju nije došao suprug nego otac.

Svi superfinalisti, Horvat, Soraja, Brendon, Duško i Marijana odmah na početku emisije poslani su na otpad. “Ništa bez otpada”, zaključio je nasmijani Horvat. Prvi gost u studiju bio je Nemeš koji je voditeljici Antoniji rekao da su mu se utisci slegli. “Odličan je osjećaj izaći od tamo i doći u stvaran svijet. Biti svjestan svega“, rekao je. Na pitanje voditeljice misli li da ono u kući nije realnost rekao je: “Stvaran je to svijet, ali pod nevjerojatnim okolnostima“. Rekao je da je vrijeme proveo s prijateljima koji su mu otvorili oči. Predvidio je da će pobijediti Marijana.

Nemeš nije želio čestitati Marijani, ona se smijala i plakala

Voditeljica je objavila da je u prvom regionalnom Big Brotheru pobijedila Marijana. Duško je odmah nakon proglašenja molio da ga puste na WC i kratko je prokomentarisao da nije razočaran: “Jedan je morao pobijediti“. Marijana je isprva odbijala otići s otpada i govorila: “Ne želim van“. Na kraju se ustala i izašla, a vani ju je dočekao otac. Dugo su se grlili i plakali. Uručena joj je nagrada, ali došli su joj čestitati samo Nikola, Nirmal, Lester, Dražen, Radašin i Džordž. Nemeš je ostao u publici, zagrljen s Horvatom. Puštena je njegova pjesma “Znam taj smešak“, a pobjednica se istovremeno smijala i plakala.

 

 

Index/Informer.ba