Izdvojeno Muzika Showbiz Video

VIDEO+FOTO/ Belen Rodriguez bez gaćica na otvaranju Sanrema

U Sanremu je u srijedu naveče otvoren 62. festival italijanske kancone.

Voditeljski trojac su prve večeri činili 68-ogodišnja pjevačka legenda Đani Morandi i dvije zanosne ljepotice, Elizabeta Kanalis i Belen Rodriguez, djevojka Fabricija Korone, bivšeg supruga Nine Morić.

Na pozornici im se pridružila i češka manekenka Ivana Mrazova, dok će se kasnije pridružiti i mladi glumac i pjevač Roko Papaleo.

Djevojke su tokom prve večeri zablistale u nekoliko prekrasnih večernjih haljina, a u jednoj od njih, izuzetno dubokog proreza, Belen je pokazala da ne nosi gaćice te da na desnoj strani stomaka, iznad prepona, ima tetovažu leptira. Sve vrijeme je na pozornici, pred golemim auditorijem, nastupala polugola.

U novembru prošle godine ponosni tata Fabricio Korona pohvalio se medijima kako u ljeto očekuju prinovu, ali je Belen nažalost imala spontani pobačaj.

Petodnevni festival “Sanremo” veliki je muzički spektakl u Italiji i na njemu će biti odabrana pjesma koja će Italiju predstavljati na ovogodišnjem “Eurosongu”.

To je jedan od najstarijih i najznačajnijih festivala zabavne muzike u Evropi i svijetu, koji se svake godine održava u italijanskom gradu nedaleko od francuske granice.

Subotnje superfinale iz Teatra “Ariston” najgledanija je i najuzbudljivija festivalska večer, jer se upravo tad, na kraju, bira i pobjednik “Sanrema”.

U glasanju učestvuju stručni žiri i žiri publike, koji se sastoji od žirija gradova, raspodijeljen po gradovima u cijeloj Italiji.

Najviše pobjeda, po četiri, na festivalu dosad su odnijeli Klaudio Vila i Domeniko Modunjo, veterani italijanske kancone, dok je među damama najviše uspjeha imala Iva Zaniki sa tri pobjede, pišu Nezavisne novine.

 

Informer.ba