Jet set Showbiz

Vjenčanica za princezu sa stilom

Napokon je otkrivena najbolje čuvana tajna u modnoj industriji – Kejt Midlton udala se za princa Vilijama u kreaciji Sare Burton iz modne kuće “Aleksandar Mekvin”. I zvanice su bile adekvatno “skockane”.
Da mlada krije vjenčanicu do dana vjenčanja, stari je običaj, ali da uspije da sakrije i gde je haljinu kupila, ko je dizajnirao… može samo princeza. Kejt Midlton nas je držala u neizvjesnosti do poslednjeg trenutka.

Posle višemjesečnog iščekivanja i špekulacija u vezi sa njenom vjenčanicom: ko će je i kako dizajnirati, mlada je na vjenčanje u Vestminsterskoj opatiji, stigla u krem haljini od svile i satena, sa gornjim dijelom od ručno rađene čipke, prozirnim velom preko kose i lica, šlepom od 2,17 metara.

Haljinu za princezu kreirala je Sara Barton iz modne kuće “Aleksandar Mekvin”, dok je princ bio obučen u crvenu oficirsku bluzu irske garde.
Mnogi su, vidjevši vjenčanicu, pomislili na onu u kojoj se Grejs Keli svojevremeno udala za princa Renijea, prije svega zbog čipkanih rukava, ali i zbog jednostavnosti u kroju i detaljima.

Modni kritičari kažu da ih dizajn venčanice nije iznenadio s obzirom na to da se ‘šuškalo’ da će Kejt učestvovati u osmišljavanju haljine, a zna se koliko je ona umjerena i tradicionalna kada je moda u pitanju.