Izdvojeno Jet set Showbiz

Vojvotkinja Kate: 40 haljina za prvo putovanje

Nakon što se odlično raspoložena vratila s medenog mjeseca vojvotkinja Catherine Middleton spremna je za nove zadatke. Pred njom je pisanje zahvala gostima s vjenčanja te priprema za turneju po Kanadi i Americi.

Kraljevski par princ William i vojvotkinja Catherine prvi puta su se pojavili u javnosti nakon medenog mjeseca na susretu s američkim predsjednikom i njegovom suprugom Michelle. Ipak sve su oči bile uprte u vojvotkinju i njezin preplanuli ten.

Svježa i sretna Catherine spremna je za kraljevske obaveze od kojih joj je najvažnija turneja po Kanadi te posjeta Kaliforniji i glamuroznom Los Angelesu.

Pripreme su u toku, a Catherine će za ovo putovanje biti potrebno 40 haljina koje će izabrati između modela pristiglih od mnogih britanskih dizajnera. U odabiru joj pomažu sestra Pippa i majka te privatna pomoćnica princeze Helen Asprey, prenosi Dnevnik.hr.

Uz želju da predstavi britansku modu na što bolji način te uspješno savlada svoje prvo službeno putovanje kao princeza, Catherine odlazi i na satove francuskog jezika jer je svjesna kako će tokom turneje po Kanadi mnogi ocjenjivati njezin naglasak i znanje pogotovo zato što princ William odlično priča francuski.

Kao šlag na tortu prvog službenog putovanja vojvode i vojvotkinje od Cambridgea stiže posjeta Los Angelesu. Tamo će ih dočekati slavni Britanci Elton John, Guy Ritchie i porodica Beckham, a navodno će i Victoria požuriti s rađanjem četvrtog djeteta kako bi bila na raspolaganju vojvotkinji Catherine.

Kraljevski par će biti smješten u luksuznom hotelu na Beverlly Hillsu, a Arnold Schwarzenegger koji je bio na listi poznatih koji će se družiti s vojvodom i vojvotkinjom zbog preljuba i razvoda više nije dobrodošao na holivudski party najpoznatijih Britanaca.

 

Informer.ba