Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Volite se snimati? Saznajte kakve seksi tajne skrivaju mobilni telefoni

Više od četvrtina ispitanika na svojim mobilnim telefonima ima seks sadržaje, a “glumci” na slikama i videima uglavnom su partneri ili partnerice.

Današnja razvijena tehnologija mnogima je obogatila seksualne živote. Malo ko danas nema seksi video snimke na mobilnim telefonima i računarima. Tačnije, takve sadržaje na telefonimaima više od četvrtine ispitanika koji su učestvovali u velikom britanskom istraživanju, piše newslite.tv. Na  nimkama se uglavnom nalaze njihovi partneri ili partnerice.

Istraživanjem je takođe otkriveno da su oni koji imaju takve snimke, sočne sadržaje dijelili s prijateljima. Točnije, to je učinilo 34 odsto od njih 2000 koliko ih je učestvovalo u istraživanju. Oni koji nisu dijelili seksi snimke i fotografije nisu ih ni dobro sakrili. Naime, kod većine ispitanika takvi sadržaji nisu sakriveni nikakvim lozinkama. Zanimljiv je podatak i da više od 10 odsto ispitanika na mobilnim telefonima ima i seksi snimke bivših partnera ili partnerica.

“Iskreno, i nas su iznenadila ova otkrića. Posebno nismo očekivali da ljudi u svojim telefonima čuvaju snimke bivših ljubavi. To se zasigurno ne bi svidjelo njihovim trenutnim partnerima. Čini nam se da je problematično što se takvi sadržaji dijele među prijateljima, za takvo ponašanje bi ipak trebao pristanak osobe koja je na snimci“, istaknuo je portparol firme koja je i provela ovo neobično istraživanje.

 

Tportal/Informer.ba