Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Vrući ženski trikovi za nezaboravan seks

Muškarci vole samouvjerene, originalne i hrabre žene, a najviše vole kada one sve te vrline primjenjuju u krevetu. Naučite tri trika koji će vas zadržati u krevetu i pružiti vam seksualno iskustvo koje se ne zaboravlja…

Želite seks koji se ne zaboravlja? Evo nekoliko trikova koji će pomoći…

Noviteti koji će uzburkati strasti!

Najbrži način da razoružate partnera je jezik. Pritom ne mislimo na razgovor u kojem ćete mu nabrojati sve njegove mane koje više jednostavno ne možete trpjeti. Ovog puta, jezik upotrijebite u potpunoj tišini!

Počnite nježnim i polaganim poljupcima, jezikom mu dodirujte lice i radite to sve dok se ne uzbudi. Svaki put kada završite s poljupcem nakratko ga nježno ugrizite za donju usnu. Sočne i uzbudljive poljupce ponavljajte sve dok se partnerovo disanje ne ubrza i dok ne probudite njegovu erekciju. Njegovim mislima će samo lutati jedna stvar – gdje sve želi da osjeti vaše usne!

Pripremite čašu vode s ledom!

Prije same akcije pored sebe stavite čašu hladne vode, kada se bacite na oralno zadovoljavanje partnera. Muškarci su osjetljivi na promjenu temperature, a to se pogotovo odnosi na intimne dijelove tijela. Dakle, iznenadite ga – kako bi vam to uspjelo otpijte gutljaj vode s ledom. Ovaj potez će proširiti nevjerovatne vibracije kroz partnerovo tijelo!

Uzmite stvar u svoje ruke!

Kada se atmosfera u spavaćoj sobi zahukta, vrijeme je da upotrijebite ruke. Uhvatite njegov penis i njime lagano dodirujte klitoris. Ovaj trik će vas oboje toliko uzbuditi da ćete jedva dočekati da partner uđe u vas. Ono što slijedi je, naravno orgazam.

 

Vestionline/Informer.ba