Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Zanimljivi načini da se izvučete sa lošeg sastanka

Iznenadni telefonski poziv ili poruka je najčešći način da se pobjegne sa dosadnog sastanka. Međutim, zbog velike popularnosti ovaj izgovor je postao veoma “providan”. Budite maštoviti i probajte nešto novo.

U domu penzionera je zabavnije nego na vašem sastanku? Vrijeme je za povlačenje! Evo nekoliko ideja u slučaju da već nemate osmišljen plan za hitne slučajeve.

PREĐITE U NAPAD
Vi “umirete” od dosade dok se on dobro zabavlja i ne prestaje da priča. Preokrenite situaciju u svoju korist i pređite u napad. Pričajte, pričajte, pričajte … Naravno, izaberite teme za koje ste sigurni da osobu sa druge strane stola ne zanimaju. I najvažnije, budite uporni. Vaš pratilac neće imati kud osim da predloži da krenete.

IZBLAMIRAJTE SE
Ovo je radikalan način, ali u večini slučajeva funkcioniše. Idite do toaleta, a kad se vratite ispričajte mu do najsitnijih detalja kako vam večera nije prijala pa ste povraćali u kupatilu. Nikako nemojte da propustite da opišete svaki trenutak ove grozote. Ne ustručavajte se, ne želite ponovo da izađete sa njim pa ne morate da brinete šta će pomisliti o vama,

ŠOKIRAJTE GA
Ako je preživio “davljenje” pričom, ostao imun na vaše grozne navike, vanzemaljci će ga sigurno dokrajčiti. Pretvarajte se da ste odjednom uplašeni, a kada vas pita o čemu se radi, recite da ste upravo vidjeli vanzemaljca! Ako ni poslije ovoga odmah ne pobjegne, trebalo bi da preispitate vaše razloge zašto želite da odete sa sastanka.

BUDITE ISKRENI
Ukolio su vam prethodni načini suviše radikalni i neozbiljni, a nemate bolju ideju trebalo bi da znate da je istina uvijek dobro rješenje. Recite mu da vam je drago što ste se upoznali, ali da osim prijateljstva ne želite ništa više.

 

Informer.ba