Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Zašto muškarci vole “kučke”?

Čni vam da ste previše dobri prema njemu? Tolerantni ste i nježni, a on vam to ne uzvraća? Mislite da nemate sreće u ljubavi? Uvijek ste u šemi sa tipovima koji ne žele da budu u dugoj i stabilnoj vezi sa vama. Vi ste možda očajne što se nikada nećete udati?

E pa autorka hit knjige “Zašto muškarci vole kučke” Šeri Argov kaže da zna zašto vam se to dešava. Ona tvrdi da ste jednostavno previše dobre prema vašim muškarcima i da je vrijeme da promijenite stvari. To je jedini način da veza postane stvarno ozbiljna za njega.

“Idealan ljubavni život nećete dobiti ako ste previše ljubazni, ali zato hoćete ako imate ispunjen život i svoje ciljeve. Muškarci potajno poštuju žene koje imaju svoje ja, ponos i dostojanstvo. Oni će oženiti one djevojke koje nisu otirač i koje sebe stavljaju na prvo mjesto”, kaže Šeri Argov i savjetuje vam osnovna pravila ponašanja.

Oskudna odjeća

Ovakva garderoba šalje pogrešnu poruku. Nemojte da nasijedate na marketinške trikove već se obucite misteriozno i zavodljivo ali bez vulgarnosti. “Kada vide djevojku u ozbiljnoj odjeći pomisliće da moraju da se potrude. Premalo odjeće ukazuje i da ste imali previše muškaraca”, kaže autorka.

Dobre djevojke na kraju dobiju sve

To je velika zabluda. Svi muškarci kažu da najviše uživaju u društvu gadura koje ih maltretiraju i koje vode računa samo o sebi.

Žena mora da bude savršena

“Koliko god zvučalo kao kliše, ljepota dolazi iznutra“, poručuje autorka i kaže da ni on nije milioner o kome ste možda maštali.

Ne budite njegova seksi igračka

Kada niste za seks, nema seksa! To vam je suština, a tako će on naučiti da vas cijeni mnogo više nego da mu udovoljavate baš uvijek.

Dakle, kakvu djevojku oni vole:

1. Onu koja ima svoj stav i koja misli svojom glavom.

2. Onu koja je kul i opuštena. Ako nije opterećena vezom biće tako poželjna.

3. Onu koja ne žuri sa seksom, pošto će tako izludjeti muškarce.

4. Onu koja će ga pustiti da bude muškarac i potrudi se oko nje.

5. Onu koja ne trči za njegovim novcem već ga voli zbog njega samog.

6. Onu koja uživa u svom životu i ima svoje strasti i obaveze.

 

Informer.ba