Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Zašto žene tako lako varaju?

Zašto žene varaju u vezi? Da li ih je lako prevariti ili su samo zbunjene? Pročitajte ovih 25 istinitih razloga o kojima se obično ne priča!

Dugo se vjerovalo da su muškarci ti koji lako varaju. Ali sada znamo da je to samo varka. U stvarnosti, žene varaju prilično često. Ne mislimo na one pijane poljupce i grljenja.

Žene varaju da popune emotivnu prazninu zato što ju je njen muškarac zanemario, ili možda su njene i partnerove seksualne želje previše različite. Ali to mogu biti i neki sasvim drugi razlozi. Najčešći od njih? Pa, zato što mogu! Osim toga, ima još 25 iskrenih razloga koji će otkriti pravu istinu.

Žene se suviše brzo suviše približe drugima. Žene izgrade jake emotivne veze u rekordnom roku. I zato lakše pomješaju prisnost sa tipom sa ljubavlju.

One vole bilo kog čovjeka koji može da im pruži emocionalnu podršku. To je istina. Ako želite da ukradete nečiju djevojku, samo joj dokažite da može da računa na vas u svakom trenutku. Ona će vam zauzvrat ponuditi svoj krevet da u njemu prespavate.

Žene nanjuše kvalitet gena. One instinktivno favorizuju genetski adekvatnije partnere i uvijek su u potrazi i za potencijalnim donatorom – dok se nešto epohalno ne desi.

Žene se prebrzo zaljube. One se zaljube prebrzo sa skoro svakim ko pokaže naklonost. One pokušavaju da se ponašaju kao da ih je teško uhvatiti, ali gotovo uvijek postanu lak plijen za potencijalne kradljivce djevojaka.

Žene vole da dovedu u red svog čovjeka i nauče ga manirima, kao da su neki projekat. I taman kada mislite da ste usavršeni za svoju djevojku, ona će naći drugog muškarca da ga usavrši.

Žene vole dramu i tračeve u svom životu. To je istina. Ženama sve dosadi veoma lako i zato im je potrebna stalna pažnja i drama. Kada se muškarac smiri u vezi, žena postane uznemirena.

One su zbunjene svojim osjećanjima skoro sve vrijeme. Djevojka može da voli svog čovjeka uopšteno, ali se njena raspoloženja menjaju sa mjesečevim mjenama. Čas ga kuje u zvijezde, čas ga psuje na sva usta. Dodajte tome još jednog tipa koji zna kako da se ponaša u trouglu i eto turske serije u malom.

Žene obaraju s nogu naklonost i komplimenti. Žene će pasti na komplimente i malo muvanja stvarno lako. Kada drugi momak flertuje sa vašom djevojkom, ona možda misli da se samo zabavljaju. Ali u stvarnosti, pala je na njega, čak i ako je sve samo zabava.

Smiješno je lako navesti djevojku da posumnja u svog dečka. Sve što momak sa strane treba da uradi je da pomene nekoliko mana njenog izabranika, razgovara slatko, dodirne je slučajno nekoliko puta i ona će početi da misli da je njen dečko gubitnik a novi tip polu-bog koji je zaljubljen u nju do ušiju.

Žene tvrde da ne žele da zastrane. Ali ipak sve o čemu misle je zastranjivanje. Svaki put kad momak flertuje sa djevojkom, ona privremeno zaboravlja da već ima dečka!

Žene zatvore oči dok se ljube sa drugim momkom. Da, samo zatvore oči i kažu da se “sve desilo tako brzo”! Žene postanu fizički bliske sa tipom, pa onda kažu da je to bila greška. Muškarci, s druge strane, pokušavaju da sve zataškaju uporno tvrdeći da se to nije desilo. Žene žele sažaljenje, pa im muškarci oproste. A kad ona uhvati njega u vrdanju, on postaje vreća za udaranje.

Žene uvijek misle da imaju krizu u vezi. Kada im život nije pun romantičnih izliva i seksualne napetosti, one misle da je njihov odnos bezveze. Žene tvrde da ne vole vibrirajuće, zabavne seks igračke, ali ipak žele od muškaraca da se ponašaju kao jedan.

Žene misle da su previše dobre. Skoro sve žene misle da su previše dobre za svog dečka. Sa tom vrstom logike, lako je skrenuti sa puta kada “bolji momak” naleti.

Žene varaju iz najglupljih razloga. Muškarci varaju zbog toga što im je neka žena seksi. Žene varaju da bi dokazale poentu, da se osvete partneru, da mu pokažu da im ne poklanja dovoljno pažnje, da dobiju nešto što zaista žele…

Žene imaju svoje neutažive želje. Kao što je čokolada i nemoguće osobine kod muškaraca. Ako muškarac baš i nije čist i uredan, a ona upoznaje saradnika koji je perfekcionista kada je u pitanju čistoća. Znači, ako želite da joj se uvučete u krevet, sve što treba je da pokažete osobinu koju njen dečko ne posjeduje.

Žene privlači svaki čovjek koji čini da se osjeća dobro. Muškarci obično imaju vezu samo sa ženama koje su seksualno privlačne. Zato, ukoliko momak nije bogat ili super šarmantan, njegove šanse da osvoji cicu iz snova su veoma male. Ali, žene varaju sa bilo kojim gubitnikom koji zna kako da se ponaša prema njoj bolje od njenog momka.

Neke žene su sponzoruše. Ovde nema smisla. Ako se viđate sa ženom koju više zanima vaš novac nego ko ste vi, računajte da će uskoro naleteti bolji macan od vas i da ćete je izgubiti, ma koliko je obasipali luksuzom.

Žene varaju kada su emotivno ranjive. Muškarcima je potrebno piće i seksi djevojke da varaju. Ženama je samo potrebno da se osjećaju utučeno (posvađala se sa dečkom, posvađala se sa drugaricom, pala iz ispita, nije dobila unapređenje na poslu…). Ako momak napravi pravi potez u pravo vrijeme, on će biti u stanju da spava sa njom još iste noći.

Žene koje su u vezi vole da osjete pažnju drugih muškaraca. A kada ne privuku pažnju momka koji im se sviđa, one pokušavaju još više da ga zakače svojim udicama. Zašto mislite da su djevojke slabe na loše momke koji ih tretiraju kao smeće?

Žene ne uče iz svojih grešaka. Žene prave poteze i greške i kaju se zbog toga. Ali one ne uče. One znaju kada su prešle tanku crtu sa drugim momkom, ali jednostavno ne pokušavaju da ga zaustave jer “one vole pažnju”.

Žene varaju kada nisu zadovoljne u krevetu. Da li imate maleni? Ili patite od impotencije ili erektilne disfunkcije? To je dovoljan razlog da vas vara, zar ne?

Šarm njenog čovjeka prestaje da joj šalje trnce niz kičmu. Ako ženu njen muškarac više seksualno ne privlači, ona će definitivno zaroniti glavom u pantalone bilo kom drugom seksualno atraktivnom čovjeku.

Žene su stereotipne. Većina muškaraca smatra žene slatkim hodajućim seks igračkama koje znaju i da govore. Žene odoljevaju napadima samo onoliko koliko mogu. Ako je žena stalno na udaru desetina momaka, samo je pitanje vremena prije nego što podlegne iskušenju.

Jednom kad to uradi, uradiće opet. Žena može da vara, a onda tu vezu preboli i prepuklo srce zacijeli. Ali, nekoliko mjeseci kasnije, drama počinje iznova. Žene kao da su u stalnoj žurbi da budu zaljubljene sve vrijeme.

Da li žene zaista ikada žele da budu srećne? Gledajući toliko žena koje su zbog prevare izgubile savršen dugoročni odnos sa savršenim momkom, djeluje vjerovatno da žene misle da one žele da budu srećne. Ali u realnosti, sve što žele je da iznova proživljavaju iskustvo izliva sreće i perioda konfuzije.

 

Smedia/Informer.ba