Film Izdvojeno Showbiz

Željko Mitrović: Beograd treba da dočeka Angelinu raširenih ruku

Željko Mitroviće se oglasio povodom svih priča koje kuže po medijima zbog Angeline Jolie i njenog filma ” U zemlji krvi i meda”. Za razliku od većine, vlasnik Pinka ne vrijeđa popularnu glumicu već je zove da dođe u Srbiju.

Nakon Bate Živojinovića koji je rekao da je Angelina kreten i Dragana Bjelogrlića koji je njen film nazvao banalnim, oglasio se vlasnik “ružičaste” televizije Željko Mitrović.

Pogrešno je u ovom trenutku napadati Angelinu kada je film gotov, sada je treba pozvati u Beograd raširenih ruku. Ljudi poput nje nam mogu pomoći da popravimo sliku o nama. Evo, ja pozivam Anđelinu da bude gost Pinka koji će stati iza nje u ovom trenutku kada svi pokazuju ono što nije odlika Srba – loše gostoprimstvo”  rekao je vlasnik Pinka.

Mitrović kaže da Angelinu ne treba kriviti jer nije ona jedina koja tako razmišlja već da treba Srbija da se pokaže u boljem svjetlu.

” Angelina je samo jedna od onih koji imaju iskrivljenu percepciju o Srbima. To ne možemo da promjenimo svađama i antagonizmima, sada je vrijeme za objašnjenja i lobiranja jer smo u velikom deficitu međunarodnih prijateljstava” – objasnio je Mitrović.

Vlasnik Pinka kaže da je sada kasno da nastavljamo sa svađama već da moramo da promijenimo mnogo toga.

U vrijeme kada sam ja vodio raspravu sa Angelininim timom i odustao od projekta zbog sadržaja, bila je šansa da nešto promijenimo. Sada je besmisleno produbljivati razdor i generisati netrpeljivost “- izjavio je Željko Mitrović.

 

Smedia/Informer.ba