Lifestyle Showbiz

Znaci koji otkrivaju da on želi samo seks

Želite vezu ali niste baš sigurni u njegove namjere. Dobro otvorite oči. Kako se ponaša? O čemu razgovarate? Kako se odnosi prema vama?

Postoje znaci koji mogu da vam otkriju da li su njegove namere ozbiljne ili ga zanima samo seks.

DOSTA SEKSA – MALO RAZGOVORA
Ovo je idealna kombinacija ako želite samo zabavu. Međutim, u slučaju da sa ovim muškarcem planirate nešto više bolje bi bilo da odustanete na vrijeme, prije nego što budete povrjeđeni.

NIKAD NEMA DOVOLJNO VREMENA
Kad god mu predložite da radite nešto zajedno, on se pravda nedostatkom slobodnog vremena. Obično vam se javi u kasnim večernjim satima…Ne pokušavajte da nađete opravdanje za njegove postupke već shvatite da sa njim nikada nećete uživati u romantičnoj šetnji.

DJELA GOVORE VIŠE OD RIJEČI
Ako vam nekad kaže da vas voli, a njegovo ponašanje to ne dokazuje, onda vam to vjerovatno govori da bi vas lakše odveo u krevet. Mali znaci pažnje su najbolji način da provjerite da li on zaista osjeća nešto prema vama ili se samo služi prljavim trikovima.

NE POZNAJETE NJEGOVE PRIJATELJE
Viđate se već neko vrijeme, a niste upoznali nikoga ko je njemu blizak. Za prijatelje i porodicu čuli ste samo iz njegove priče, a on uvijek pronađe dobar razlog da odloži datum upoznavanja.