Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Znakovi koji otkrivaju da je loš u krevetu

Možete li nekako otkriti da će on biti loš ljubavnik? Itekako! Donosimo vam znakove koji vam to mogu otkriti i prije nego što s njim završite u krevetu.

Mnogi su razlozi zbog kojih muškarci mogu biti loši u krevetu – umor, neraspoloženost, depresija, zabrinutost…

To su sve opravdani razlozi koji se mogu dogoditi svakom živom muškarcu. Uostalom, loše ljubavničke sposobnosti u takvim slučajevima nisu trajno stanje. No, postoje i oni muškarci kod kojih je činjenica da su loši u krevetu konstantna. Natalie Lue, britanska blogerica koja se bavi problematikom muško-ženskih odnosa, donosi nekoliko savjeta kako prepoznati takve muškarce.

1. On stalno priča o tomu kako je dobar u krevetu te da ga je priroda bogato obdarila. Vrlo često se pokaže da je ovo prazna priča te da je dotični muškarac zapravo sve suprotno od onoga što sam o sebi govori.

2. Njegove bivše djevojke koje ste, dakako, sasvim slučajno upoznale, ne mogu se sjetiti njegovih ljubavničkih sposobnosti. To je siguran znak da mu seksi igrice ne ide baš dobro.

3. Prije nego što odlepršate u njegov stan ili da, budemo precizniji, u njegovu postelju, on se počasti s još pokojom čašicom alkohola? U tom slučaju moglo bi se dogoditi da noć ne ispuni vaša očekivanja jer alkohol dokazano umanjuje ljubavničke sposobnosti muškaraca, a nerijetko uzrokuje i privremenu impotentnost.

4. Njegove ljubavničke sposobnosti možete dobro procijeniti s obzirom na predigru. Je li njemu predigra pretjerano vlažni poljubac i stiskanje vaših grudi? Ako je odgovor potvrdan, zaključak možete donijeti i sami.

5. Erekciju može postići samo uz gledanje pornića, pa upravo oni onda imaju i glavnu ulogu u njegovoj predigri? To baš i nije dobar znak, a velike su šanse i da neće briljirati u krevetu, posebno ako pomisli da je seks sa stvarnom ženom kao onaj iz pornića.

6. Ako je muškarac usredotočen samo na sebe, govori samo o sebi i njegove potrebe su na prvome mjestu, vrlo je vjerojatno da je tako sebičan i u krevetu. A to je, naravno, loša vijest za vas.

7. Osim što mu je teško potrošiti novac za neki lijepi poklon za vas, škrtari i s poljupcima i dodirima. Ni to nije dobro za vas jer je vrlo vjerojatno škrt i u seksualnom zadovoljstvu.

8. Ako tokom predigre uzima vaše ruke i polaže ih tamo gdje njemu odgovara i ne može dočekati da ga oralno zadovoljite, vrlo je vjerojatno da će seks biti dobar samo njemu, a ne i vama. Usto, vrlo vjerojatno će se nakon samog čina okrenuti na drugu stranu i zaspati, pišr Tportal.

 

Informer.ba