Izdvojeno Jet set Showbiz

Zvijezda ‘Planete majmuna’ lagala je za godine, nema 32 nego 40!

To saznanje moglo bi dovesti u pitanje bronzanu medalju na juniorskom svjetskom prvenstvu u sinkroniziranom plivanju koju je glumica i bivša plivačica Estella Warren osvojila 1995. kada je, prema podacima u dosjeu, imala 24 godine.

Glumica Estella Warren možda je uspjela pobjeći policiji, ali ne i svojim pravim godinama. Naime, nakon što je u ponedjeljak završila u policijskoj stanici zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, otkriveno je da zvijezda filma ‘Planeta majmuna’ ima 40, a ne 32 godine, kako je tvrdila.

Otkriveno je to nakon što su u javnost procurili detalji iz policijskog dosjea prema kojima je Estella čak osam godina starija nego što se predstavljala.

To saznanje moglo bi dovesti u pitanje bronzanu medalju na juniorskom svjetskom prvenstvu u sinkroniziranom plivanju koju je glumica i bivša plivačica osvojila 1995. kada je, prema podacima u dosjeu, imala 24 godine.


Warren je uhvaćena u Los Angelesu kada se automobilom zabila u tri parkirana auta. U stanici je napala policajca te pobjegla, ali je ubrzo opet privedena. (Agencija VLM)

 

Informer.ba