Izdvojeno Nogomet Sport

Adriana klub suspendovao zbog debljine

Adriano, bivša zvijezda brazilske reprezentacije i milanskog Intera, udaljen je iz momčadi Corinthians zbog kilaže i nediscipline, objavio je u petak taj brazilski klub, javlja Hina.

Nismo odredili rok za njegov povratak, to će ovisiti o njegovom ponašanju. Vratit će se kada bude 100 posto spreman i zato ne mogu odrediti datum njegovog povratka. To će možda biti za mjesec dana, možda za dva, tri, možda u veljači, a možda i u martu“, rekao je Fabio Mahseredjian koji je zadužen za fizičku pripremu igrača.

Tridesetogodišnji Adriano ima 105 kg, dok je idealna težina za njega i njegovih 1,89 cm visine 98 kgm, te se zbog toga teško oporavljao od ozljede.

Ugovor s Corinthiansom ističe mu u aprilu, a u medijima ga se u posljedenje vrijeme više spominje zbog ispada van nogometnih terena. U decembru je Adriano punio novinske stupce kada je hitac iz pištolja njegovog tjelohranitelja ranio ruku njegove suvozačice dok se nalazio u automobilu sa četiri žene prilikom povratka s jedne proslave u Rio de Janeiru.

 

Informer.ba