Nogomet Sport

Alispahić: Želim se oženiti na Maksimiru

Naš nogometni reprezentativac Mehmed Alispahić novi je ljubimac navijača zagrebačkog Dinama…

Već u debiju u dresu hrvatskog šampiona u duelu protiv Nefčija pokazao se kao pravo pojačanje, a za svaki uspješan potez, kojih je bilo napretek, nagrađen je aplauzom s tribina renoviranog Maksimira.

Vjerni navijači

” Fantastičan je osjećaj igrati u prelijepom ambijentu. Huk i bodrenje s tribina bili su mi poseban motiv i mislim da sam se borbenošću i angažmanom na najbolji način revanširao vjernim navijačima Dinama – kaže Alispahić, kojem su velika podrška s tribina bili i menadžer Miralem Kazić i djevojka Iva“.

Kao i u Šibeniku, čiji je dres nosio nekoliko prethodnih sezona, Alispahića saigrači i u novom klubu zovu Meša.

“Izgleda da će me taj nadimak pratiti do kraja života. Ne ljutim se nimalo. Od klupskih igrača, najviše vremena provodim s Ivanom Krstanovićem, s kojim sam neko vrijeme bio i cimer, te s Ivanom Kelavom, Domagojem Vidom, Jerkom Lekom i Arijanom Ademijem, s kojim se poznajem još iz Šibenika“.

Naš nogometni reprezentativac zadovoljan je životom u hrvatskoj metropoli, ali još nije imao vremena da se bolje upozna s njegovim ljepotama.

” Za mene je život u Zagrebu velika promjena. Ipak je ovo veliki grad. Živim u naselju Bukovac blizu Maksimira. Stan mi je udaljen 3-4 kilometra od stadiona. Potrebno mi je svega nekoliko minuta da stignem autom do Maksimira. U posjeti mi je nekoliko dana bila i djevojka Iva. U vezi smo nekoliko mjeseci. Mnogo mi znači njeno prisustvo. Odlično se slažemo. Još ne razmišljamo o vjenčanju, ali bi bio prelijep osjećaj sudbonosno “da” reći na Maksimiru” – nastavlja nogometaš.

Kućanski poslovi

Popularni Meša već odavno je stekao samostalnost, daleko od svojih najbližih, tako da se dobro snalazi sam čak i u kuhinji.

“Sudbina nogometaša je takva. Uvijek moramo imati spakovane kofere. Nikada nisi siguran koliko ćeš se zadržati u jednoj sredini. S vremenom sam naučio da radim sve kućanske poslove. Nije mi teško da nakon treninga sebi pripremim neki specijalitet, mada na raspolaganju imam i klupski restoran” – govori Alispahić za Avaz, koji će prve slobodne dane iskoristiti za dolazak u rodno Bugojno.

Nije štedio riječi hvale za trenera Dinama Krunoslava Jurčića, ali priznaje da mu je i žao što na kormilu hrvatskog šampiona nije naš slavni stručnjak Vahid Halilhodžić.

” Danas jesi, sutra nisi. Tako je to u trenerskom pozivu. Možeš dobivati brojne utakmice, a samo jedan poraz te vodi na dno. Jurčević je veliki trener i gospodin i vjerujem da će s Dinamom imati dosta uspjeha” – kaže Alispahić.

Zec prvi čestitao

Nakon uspješnog nastupa u dresu Dinama, Mehmed je dobio veliki broj čestitki od kolega iz reprezentacije, ali i od rodbine i prijatelja.

Prvi mi je čestitao Ermin Zec. S njim sam igrao zajedno u Šibeniku i drago mi je što me je prvi uspio dobiti “- kaže Alispahić.

 

Informer.ba