Izdvojeno Nogomet Sport

Arsenijević i Šćepanović se vratili u Sarajevo

Fudbaleri Sarajeva nalaze se u Fojnici gdje obavljaju prvi dio priprema za narednu sezonu, ali za prvu utakmicu drugog pretkola Lige Evropa protiv Orebra. Utakmica je sve bliže, a na Koševu još uvijek dosta toga nepoznato. Do kraja sedmice bordo tim bi trebao dobiti novog trenera, a trenutno dužnost trenera obavlja Dženan Uščuplić.

U Fojnici imamo dobre uslove. Sve je ok, igrači treniraju maksimalno. Još niko nije došao niti otišao. Ostalih informacija nemam šta bi se moglo dešavati u narednom periodu“, kaže Uščuplić.

Još uvijek je nepoznata sudbina Arsenijevića, Šćepanovića i Kojaševića. Njih još uvijek nisu kontaktirali čelnici koševskog premijerligaša. Prva dvojica su se vratili sa odmora i stigli u Sarajevo.

Stigao sam u Sarajevo, baš kao i Šćepanović. Nekih novosti nema. U gradu ćemo biti neko vrijeme, pa ćemo vidjeti šta će biti. U klubu znaju šta im je činiti, kao i nama“, rekao je Arsenijević, koji očekuje da će se u ovih dan dva sve riješiti. Vrlo je izvjesno da će se pomenuti igrači u narednim danima priključiti saigračima u Fojnici, jer se očekuje da Uprava u ova dva dana obavi razgovore sa Arsenijevićem i Šćepanović, te Kojaševićem.

 

 

 

SCsport/Informer.ba