Izdvojeno Nogomet Sport

Barbarez: Bayer Leverkusen ne može u istu rečenicu s Barcelonom

Bivši reprezentativac BiH Sergej Barbarez smatra kako njegov nekadašnji klub Bayer iz Leverkusena ima vrlo slabe izglede u osmini finala Lige prvaka protiv Barcelone.

Treba biti realan. Bayer Leverkusen ne može u istu rečenicu s Barcelonom. Svejedno, svaki Bayerov nogometaš mora imati ambiciju pružiti svoj maksimum u te dvije utakmice. Ne smiju ući u te oglede s idejom kako ne mogu ništa učiniti. Ako sve bude u skladu s očekivanjima, možemo konstatiratu da Bayer nema šanse. No, možda će Bayerovi nogometaši dobiti priliku predstaviti se u najboljem svjetlu“, rekao je 40-godišnji Barbarez, koji je za Bayer igrao od 2006. do 2008. godine, te je u tom klubu i zaključio karijeru. Prije toga je igrao za Hannover, Union Berlin, Hansu, Borussiju Dortmund i HSV, u kojem je proveo 6 godina.

Barbarez je rekao kako bi se Bayer protiv katalonskog giganta trebao osloniti na iskustvo Michaela Ballacka.

On može ukazati mlađim igračima ukazati na to što znači igrati protiv takve momčadi i kako se trebaju postaviti na igralištu. Momčad će trebati Ballackovo iskustvo, jer on zna kako treba voditi svoj sastav na igralištu.”

 

Agencije/Informer.ba