Izdvojeno Nogomet Sport

Beckham se povlači za dvije godine

Bivši kapiten reprezentacije Engleske David Beckham vjeruje da će igrati još bar dvije godine pre nego što se povuče iz fudbala.

36-godišnjeg Beckhama još godinu dana veže ugovor sa Los Angelos Galaxie, ali je on nagovjestio da je voljan da ga produži i karijeru završi u Sjedinjenim Državama.

Sve dok se jednog dana ne probudim i ne budem se osjećao kao sada, nastaviću da igram. Još uvijek moram da igram na određenom nivou, ali mislim da mogu to“, rekao je Beckham.

Ovo je poslednja godina mog ugovora sa Galaxiem, ali uživam da igram u ovoj ligi, za ovaj klub, sa igračima i menadžerom koje imamo“, istakao je Beckham.
Beckham je prije nekoliko dana igrao protiv svog bivšeg kluba Manchestera, a očekuje ga još jedan duel sa ’crvenim đavolima’ koji će se sastati sa najvećim zvezdama MLS lige, u kojem će se naći i on. Bivši kapiten Manchestera, takođe, je istako da misli da bi Manchester  trebalo da pokuša da dovede Wesley Sneidera , kojeg smatra idealnom zamjenom za Pola Skolsa, koji se povukao prošle sezone.

Skols je igrač kojeg žele da zamjene. On je nevjerovatan fudbaler i svima će nedostajati, a baš zato im je potreban neko poseban. Mnogi pričaju o Sneideru, odličan je fudbaler i super momak i siguran sam da bi se odlično uklopio u Manchesteru“, naglasio je Beckham.

 

B92/Informer.ba