Izdvojeno Nogomet Sport

Beograd: U navijačkom obračunu poginula jedna osoba

Ivan Perović (20) podlegao je ranama nakon što je ranjen iz vatrenog oružja rano jučer na ulicama Novog Beograda, u, kako se sumnja, navijačkom obračunu, dok je drugi mladić Đ.S. (20) teško povrijeđen i nalazi se u Urgentnom centru.

Policija je pronašla tragove koji ukazuju na jednog od počinioca.

Do pucnjave je došlo oko sedam sati na uglu ulice Narodnih heroja i Bulevara Zorana Đinđića, kada je na dvojicu mladića pucano iz sivog BMW-a u pokretu. Perović je pogođen u kuk, a Đ. S. (20) u lijevu potkolenicu.

Hitna pomoć primila je poziv u 6.56, i odmah smo krenuli ka Novom Beogradu. Jedan od mladića imao je ulaznu ranu u predjelu kuka. Bio je svjestan, ali nije imao merljiv pritisak. Prevezen je na odjeljenje reanimacije Urgentnog centra”, rekla je za “Blic” dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Drugi pogođeni mladić, prema njenim rečima, ima ulazno-izlaznu ranu na lijevoj potkolenici. On je sa tim ranama prevezen takođe u Urgentni centar.

Nastradali Ivan Perović bio je navijač Partizana, frakcije „Zabranjeni“ kojima je već duže vrijeme zabranjen dolazak na utakmice voljenog kluba zbog neslaganja sa načinom na koji se vodi navijačka tribina, ali i klub.

Policija i dalje radi na rasvetljavanju slučaja.

 

Blic/Informer.ba