Izdvojeno Nogomet Sport

Bild nahvalio Mandžukića da je novi Džeko, a on nervozno reagovao!

“Otkad sam ovdje, Mario je naš najvažniji napadač“, pohvalio je svog pulena trener Volfsburžana Felix Magath.

Mario, od vas je po statistici bolji samo Bayernov napadač Mario Gomez. šta kažete?, pitanje je koji je Bildov novinar postavio hrvatskom reprezentativcu.

“To me uopće ne zanima. Žao mi je ako ste razočarani, ali jednostavno je tako. Nije mi ovaj put bilo teško zabiti. Centaršuteve kakav je bio ovaj Ochsov nije teško pretvarati u pogotke”, rekao je Mandžukić, a na opasku da je novi Edin Džeko dodao:

“Edin je Edin. Ja sam Mario. Te me usporedbe često znaju iznervirati. Edin je ovdje ispisao svoju povijest. Ja pišem vlastitu. Želim samo biti važan za ovu momčad”, prenosi Dnevnik.hr.

Raspoloženiji od Mandžukića za razgovor na istu temu bio je njegov saigrač Marcel Schäfer.

“Mario je na dobrom putu da postane ono što nam je bio Džeko. Vrlo je važan za nas. Njegov je najveći problem što mu u napadu nedostaje jedan genijalan partner, kakvog je Džeko imao u Grafiteu.

Ostali se napadači Magathove momčadi nisu proslavili nakon uvodnih deset kola nove bundesligaške sezone. Srđan Lakić čeka još svoj debitantski prvenstveni pogodak, Patrick Helmes nije zabio od prvog kola kada je pogodio dvaput, dok je Ashkan Dejagah dodao samo dva pogotka. Sam Mandžukić zabio je više od trojice saigrača u napadu.

 

Informer.ba