Nogomet Sport

Ćiro dobio otkaz: Navijači su došli pred klub i j….. mater svima! Raja je stala uz mene, nije ni njima lako…

Šokantna vijest stiže iz Irana: Ćiro Blažević, obožavani trener i spasitelj Sanat Mas Kermana, dobio je otkaz od gazde kluba!

Ćirin sada već bivši klub trenutno je na 16. mjestu Perzijske lige (od 18 klubova) i u zoni je ispadanja, ali ga samo bod dijeli od opstanka, a tri boda od sredine tabele, piše Index.hr

Također, podsjećamo kako se Ćiro ovog ljeta nakon deset godina vratio u Iran kako bi spasio Mas Kerman, koji je u septembru, kada ga je preuzeo, bio pretposljednja ekipa lige sa samo jednim bodom u pet kola! Ćiro je od tada skupio još 26 i sigurno vodio klub prema opstanku i sebe prema bogatoj nagradi, ali…

Kako saznaje Index.hr u razgovoru s trenerskom legendom, presudio mu je nedavni uvjerljivi poraz (0:4) od lidera Sepahana, kojeg vodi Zlatko Kranjčar, ali ako je to razlog, onda je Ćiri nanesena velika nepravda, jer Sepahan je najbogatiji i najbolji iranski klub, koji ima duplo više (52-27) bodova od Kermana.

Ćiro Blažević je za Index.hr iz Irana potvrdio: Smijenili su me pred utakmicu s Traktorom, koja život znači!”

On je dodao da “danas imamo jednu vrlo važnu utakmicu, koja život znači, protiv jakog, trećeplasiranog Traktora i vrlo je čudno da ja više nisam trener. Doduše, ponudili su mi mjesto generalnog menadžera, ali glavni gazda je izrazio želju i potrebu da se raziđemo.”

Na pitanje kako su vijest podnijeli navijači koji ga vole, Ćiro je rekao: “Evo sad je ovdje došlo 50 navijača koji su otišli pred klub i jebali mater svima, raja je stala iza mene. Nije ni njima lako.”

“Presudio mi je poraz od Cice, koji ima duplo bolju momčad”, dodao je Ćiro.

 

Informer.ba