Izdvojeno Nogomet Sport

City u velikim problemima uoči susreta s Unitedom u FA Cupu

Manchester City mogao bi dočekati susret FA Cupa protiv gradskog rivala Uniteda bez trojice vrlo bitnih nogometaša.

Mario Balotelli definitivno će propustiti utakmicu zbog povrede stopala, a pod velikim znakom pitanja je nastup braće Toure. Naime, Yaya i Kolo trebali bi se priključiti reprezentaciji Obale Bjelokosti koja se sprema za Afrički kup nacija krajem ovog mjeseca, a menadžer “građana” Roberto Mancini zamolio je bjelokošćanski nogometni savez ako bi se spomenuti dvojac mogao priključiti nakon susreta koji je na rasporedu u nedjelju.

“Pitali smo ljude iz reprezentacije ako je moguće da propuste sastanak ekipe u Parizu koji je u subotu, te da se ostatku reprezentacije priključe u Abu Dhabiju dan nakon početka priprema (nedjelja). Znat ćemo odgovor najkasnije sutra (petak)”, rekao je menadžer Cityja Mancini.

Inače talijanski stručnjak ima svega 17 igrača na raspolaganju za susret protiv Uniteda, što zbog povreda, što zbog suspenzija.

Progovorio je Mancini i o “izbjeglici” Carlosu Tevezu, kojem je, začudo, poručio i nekoliko lijepih riječi nakon svega što se događalo između njih preko ljeta i na početku sezone.

“Ne znam kakva je situacija, ali nadam se da će uskoro pronaći novi klub. To bi bilo dobro za njega s obzirom da nije igrao puna tri mjeseca”, zaključio je Mancini.

 

Totalsport/Informer.ba