Izdvojeno Nogomet Sport

Džeko, Balotelli, Savić i Kolarov u Budvi slušali Harisa Džinovića

Edin Džeko, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, zajedno sa još trojicom saigrača iz Manchester Cityja, među kojima su bili Mario Balottelli, Stefan Savić i Aleksandar Kolarov (njegov identitet nije otkriven, ali se pretpostavlja da je bio sa njima) iznenadili su Crnu Goru.

Naime, njih četvorica pojavili su se u ponedjeljak navečer u Budvi i izazvali erupciju oduševljenja u ovom nadaleko poznaom ljetovalištu. Prema izvještajima kolega sa crnogorske televizije IN njih četvorica u klubu su prijavili lakše povrede i privatnim avionom doletjeli su u Budvu.

U centru pažnje je bio, pogađate, Mario Balotelli koji je na jednoj privatnoj žurci napadao djevojke.

”Kada su čule kolika mu je cijena, onda je njih 40-tak navalilo na njega. Onda je njemu bilo teže”, komentarisao je kolega sa TV IN.

Nakon privatne žurke, ekipa se zaputila u diskoteku Trokadero, gdje je nastupao Haris Džinović i gdje su se zadržali do pola pet ujutro.

Možda bi se zadržali i duže, ali morali su nazad u Manchester, jer u nedjelju ih čeka prvi veliki ispit u ovoj sezoni, Superkup na Wembleyju protiv Manchester Uniteda.

 

SCsport/Informer.ba