Izdvojeno Nogomet Sport

Fan shop Željezničara otvara se 3. marta

Fudbalski klub Željezničar će nakon višemjesečnih pripremnih radova otvoriti prodavnicu za svoje fanove koji će tako dobiti mogućnost direktne kupovine proizvoda sa motivima našeg kluba, saopšteno je svim navijačima tima sa Grbavice putem zvanične klupske stranice fkzeljeznicar.com. piše SCsport.

Fan shop bi s radom trebao početi početkom marta odnosno pred prvu utakmicu proljetnog dijela prvenstva u kojoj će Željo ugostiti Široki Brijeg. Ugovor o poslovnoj saradnji između našeg kluba i ekskluzivnog dobavljača proizvoda u fan shop potpisali su direktor kluba Dželaludin Muharemović i direktor preduzeća ”Gong” iz Sarajeva Mirsad Šukalo.

Fan shop fudbalskog kluba Željezničar bit će nešto sasvim novo u bh. sportu obzirom na ozbiljnost i domet projekta. Ono što je važno napomenuti je i aktiviranje projekta web shopa koji će pratiti otvaranje klupske prodavnice, tako da će simpatizeri i navijači Željezničara širom planete putem zvanične klupske web stranice moći naručiti predmete s motivima Željezničara.

Projekt je dugo vremena bio česta tema razgovora ljudi u klubu i veliko mi je zadovoljstvo što smo poslove na njegovoj realizaciji priveli kraju. Mislim da će navijači biti oduševljeni. Marketing služba našeg kluba na čelu sa Bulendom Biščevićem obavila je sjajan posao. Nadam se da će fan shop ispuniti naša očekivanja i da će navijači konačno doći na svoje”, kazao je direktor Muharemović za fkzeljeznicar.com.

 

Informer.ba