Izdvojeno Nogomet Sport

FOTO: ‘Raja iz Sarajeva’ samo za Mamića i Dinamo: Dar dugačak dva metra i težak 27 kilograma!

Radi se o golemoj kopački dužine dva metra i težine 27 kilograma, a koju je u roku od šest mjeseci izradio Nedim Biogradilić koristeći kao materijal isključivo eko kožu.

Uz želje za što bolji nastup u Ligi prvaka, u dopisu je stajalo kako je ‘raja iz Sarajeva’ odlučila pokloniti specijalni poklon najboljem klubu i najboljem menadžeru s ovih prostora.

„Moram priznati da sam se ugodno iznenadio kad su nam je donijeli na vrata moji prijatelji iz Sarajeva na čelu s poznatim komentatorom Sabahudinom Topalbećirevićem. Doista je to jako lijep dar, trebalo je puno vremena da se izradi. Jako me veseli da Dinamo ima toliko simpatizera u Sarajevu i Bosni i Hercegovini“, kazao nam je Zdravko Mamić kojem je prilikom primopredaje dara društvo pravio Davor Šuker, najbolji strijelac hrvatske reprezentacije svih vremena.

Golema kopačka u Dinamu (Foto: GNK Dinamo) Golema kopačka u Dinamu (Foto: GNK Dinamo)

 

 

„Doista originalan poklon. Nikada nisam vidio ovoliku kopačku“, kazao je impresionirani Šuker.

„Za sada je držimo u trofejnoj dvorani, ali naći ćemo neko stalno mjesto. Bit će to na nekoj dobroj poziciji u klubu. Još jednom zahvaljujem mojim Sarajlijama“, kazao je razdragani Mamić koji se gostima iz Sarajeva odužio ulaznicama za Dinamove utakmice Lige prvaka.

„Iz Sarajeva je na utakmicu s Realom došao popriličan broj navijača Dinama. Doći ćemo i na utakmice s Lyonom i Ajaxom, poručio je vođa sarajevske „ekspedicije“ Topalbećirević ostavljajući malom tajnom način na koji su prenijeli „mega kopačku“ iz Sarajeva u Zagreb.

„Mnogi su pomogli, a trebalo je i specijalno vozilo!“ smijući se zaključio je poznati bosanskohercegovački komentator koji je u karijeri odradio više od stotinu utakmica u Ligi prvaka, piše Gol.hr