Izdvojeno Nogomet Sport

Franck Ribery: Bio sam idiot i kreten

Francuski nogometaš Bayerna Franck Ribery (28) dao je pariškome sportskom dnevniku L’Equipeu brutalno iskren intervju o svojim najgrubljim životnim pogreškama…

Dvije najveće među njima, priznao je, afera je s maloljetnom prostitutkom i bojkot selektora na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

“Bio sam tada idiot. Tada više nego ikad u životu” – prokomentirao je pitanje u marokanskoj prostitutki Zahiji D., kojoj je 2009. godine, tada 17-godišnjakinji, platio 2300 eura za seks. Njegova je supruga Wahiba svejedno ostala uz njega.

Kad je u pitanju Svjetsko prvenstvo i ispad s trenerom Raymondom Domenechom, kojem su igrači otkazali poslušnost odbivši trenirati, Ribery je kazao: “Tada sam drugi put u životu ispao totalni kreten. Ljudi mi tu pogrešku imaju pravo uzeti za zlo.”

Rekao je također francuski reprezentativac da opet uživa u nogometu i u Münchenu, te da se više ne pokušava dopasti svima usiljeno uglađenim ponašanjem.

“Shvatio sam da to nisam ja. Izgubio sam zbog toga na svojoj prirodnoj naivnosti i spontanosti. Time se više neću zamarati.”

 

Totalsport/Informer.ba