Izdvojeno Nogomet Sport

Harry Redknapp u problemima, a navijači Totenhama u euforiji

U trenucima dok navijači Tottenhama maštaju o naslovu prvaka, prvom nakon 50 godina čekanja, menadžer Spursa Harry Redknapp ima velikih problema u svlačionici sa skupinom igrača koja je nezadovoljna statusom i mizernom minutažom.

Među igračima koji su nezadovoljni i najavljuju svoj odlazak s White Hart Lane već u siječnju su Sebastien Bassong, Roman Pavljučenko, Heurelho Gomes i Vedran Ćorluka. Svojim statusom pretjerano nije zadovoljan niti Niko Kranjčar.

“Situacija nije blistava. Teško je zadovoljiti sve igrače i znam da neki nisu sretni. Svi žele igrati, no nema mjesta za sve,” kazao je Redkanpp, te dodao: “Nadam se kako će ostati u klubu jer moramo imati širinu, posebice ukoliko u Europskoj ligi izborimo nastavak natjecanja.”

Spursi se u prvenstvu nalaze na trećem mjestu sa sedam bodova manje, ali i utakmicom manje od lidera Manchester Cityja, u Europskoj ligi su pred vratima drugog kruga, a do trofeja mogu i u FA kupu. Posljednji put Tottenham je bio prvak Engleske davne 1961. godine i odlični rezultati u Premiershipu izazvali su euforiju na sjeveru Londona.

“Sezona će biti dugačka i naporna. Imamo priliku ostvariti možda i veliki uspjeh. Pokušat ću dečke uvjeriti da ostanu s nama,” dodao je menadžer londonskog sastava.

 

Fena/Informer.ba