Izdvojeno Nogomet Sport

Lionel Messi se opija, pleše i druži se sa sponzorušama

Argentinski tabloidi donose priču kako najbolji fudbaler svijeta Lionel Messi (23) vrijeme do Copa Americe krati na za njega neuobičajen način.

Magazin Libre tvrdi kako je Barcelonina zvijezda učestvovala na razuzdanim zabavama začinjenim alkoholom, popularnom muzikom cumbiom i sponzorušama.

Argentincu su navodno društvo pravili Gabriel i Diego Milito te “svježe” penzionisani Martin Palermo, a na zabavi su bile i argentinska zvijezda reality emisija Xoana González, Playboyev model Claudia Ciardone, model donjeg rublja Andrea Rincón, sponzoruša Sabrina Ravelli.

Bili smo svi u noćnom klubu i oko četiri ujutro otišli smo u Messijev apartman” – otkrila je Andrea Rincon magazinu Libre i dodala:

Šteta što je bilo previše osoba oko nas, inače bih mu se zavukla u krevet”.

Ali, Messi je navodno izjavio:

Prvo smo se dobro naplesali, a onda smo kod mene igrali PlayStation”.

Neko, dakle, očito laže, ali ako ima istine u navodima tabloida o razuzdanom noćnom životu Messija, imao je od koga učiti. Ipak je bio suigrač Ronaldinha i Deca, “životinjama” po tom pitanju, piše Večernji.

Pitanje je samo kako će te vijesti odjeknuti u taboru argentinske fudbalske reprezentacije koja je u jeku priprema za Copa Americu koja počinje 1. jula i kojoj je domaćin upravo Argentina.

 

24SI/Informer.ba