Izdvojeno Nogomet Sport

Mancini: Ja sam jedini krivac za naše ispadanje

Nakon što je u osmini finala Evropske lige ispao Manchester United, vjerno su ih u tome pratili i nogometaši Manchester Cityja. Tako se obje ekipe sada mogu posvetiti međusobnoj borbi u Premiershipu.

Ekipa Roberta Mancinija je u dvije utakmice poražena od Sportinga na osnovu više golova u gostima. U Lisabonu je portugalska ekipa slavila s 1-0, a u uzvratu je bilo 3-2 za City. Manchester je uspio nadoknaditi 0-2, povesti 3-2 i doći u priliku za četvrti pogodak i prolaz, no sreće u završnici nije imao.

“Uzimam potpunu odgovornost za ovaj poraz. Prokleto mi je žao što se ovo dogodilo jer su u drugom dijelu moji igrači bili fantastični. I oni i navijači”, jadao se na kraju utakmice talijanski strateg Mancini.

“Kada izgubimo utakmicu razmišljam zašto se to dogodilo. Vrlo često dolazim do zaključka da je greška moja, vjerojatno sam krivo postavio obje utakmice. Loše pripremio ekipu i negdje pogriješio. Moji igrači su se borili i u prvom dijelu, ali nije išlo i to je moja greška. U nastavku je sve bilo fantastično, igrali smo uistinu kao velika ekipa, ali teško je bilo zabiti četiri gola.”

Okreće se tako Mancini i njegova ekipa boju s Unitedom u engleskom prvenstvu.

“Ako protiv Chelsea iduću utakmicu u Premiershipu odigramo kao ovo drugo poluvrijeme garantiramo dobijamo. Uopće, mislim da imamo lijepu šansu za osvajanje naslova.”

 

Totalsport/Informer.ba