Košarka Sport

Melo i Amare najavljuju bolje igre

U New Yorku konačno igraju velike zvijezde poput Amarea Stoudemirea i Carmela Anthonyja, pa se navijači nadaju da bi ovaj dvojac uz nekoliko pojačanja u narednoj sezoni mogao igrati značajniju ulogu u NBA ligi.

Generalnom menadžeru i treneru, Donnieju Walshu i Mikeu D’Antoniju, ugovori ističu sljedeće sezone, ali najveće zvijezde kluba smatraju kako oni trebaju ostati na klupi Knicksa.

“Naravno da mislim da trebaju ostati u klubu. Donnie je napravio nevjerovatan posao. On je jedan od glavnih razloga zašto sam ja u New Yorku, sasvim je okrenuo franšizu Knicksa” , rekao je Amare Stoudemire i dodao:

“Trener D’Antoni je razlog zbog kojeg smo na kraju sezone imali pozitivan omjer (42-40) i zbog kojeg smo se imali priliku u doigravanju boriti za nešto posebno, da nije bilo nekih ozljeda tko zna što bi bilo. Mislim da će obojica biti ovdje i sljedeće sezone.”

Istog mišljenja su i pridošlice iz Denvera Carmelo Anthony i Chauncey Billups, koji su dolaskom u New York donijeli veliki napredak Knicksima.

“Prihvatit ću svaku odluku koju donesu. Ako će Mike biti ovdje, ja sam uz njega. Ako će Donnie biti ovdje, ja sam uz njega”, rekao je Melo, koji je istakao i da New York ima velike izglede da naredne sezone bude najbolja momčad Istoka.

“Želio bih probati ponovo ovdje s ovim suigračima. Ne na način da smo zajedno odigrali 30 utakmica nakon zamjene, već cijelu sezonu. Volio bi imati pravu priliku”, dodao je play Chauncey Billups.

 

izvor:SPSP.ba