Izdvojeno Nogomet Sport

Misimović: Selektore nisam zaboravio igrati fudbal!

Očito je da nisam zaboravio igrati fudbal“, kazao je Zvjezdan Misimović, strijelac pobjedničkog gola, nakon utakmice u kameru BiHT1.

Umjesto komentara utakmice, i veselja na njegovom licu, Misimović je vidno razočaran činjenicom da večeras nije čak bio ni prva zamjena, bez sustezanja kazao:

Šta da kažem, znači mi puno podrška publike na Bilinom polju i skandiranje navijača, posebno zbog pojedinaca”.

Izgleda da nisam zaboravio igrati fudbal, a koliko mi znači ovaj gol samo vam govori da su mi pojedini govorili da bi me trebalo biti sramota ako se odazovem reprezentativnim obavezama sa ovakvim statusom koji imam u Dinamu iz Moskve. Hvala navijačima na veličanstvenoj podršci! Kazao je razočarani Misimović i otišao u tunel.”

Sušić je progovorio nakon Misimovića, također u kamere BHT1…

Upitan da prokomentira Misimovićev komentar „da nije zaboravio igrati fudbal“, Sušić je sa vidnom zbunjozom i nelagodom na licu odgovorio:

Misimović je ušao na vrijeme u igru, što potvrđuje činjenica da je postigao pogodak, rekao je Sušić za BHT1 dodajući da je Misimović više prilike za igru dobio u reprezentaciji već u matičnom klubu. Svi moji igrači znaju da će igrati u reprezentaciji samo ako su standardni u svome klubu. Misimović već dulje vremena nije standardan u klubu, ali ja imam povjerenja u njega, dodao je Sušić.’

 

Informer.ba