Izdvojeno Nogomet Sport

Mostarski derbi osigurava 500 policajaca

U srijedu se u Mostaru Pod Bijelim Brijegom igra prvi susret osmine finala Kupa BiH između Zrinjskog i Veleža.

Gradski rivali će snage odmjeriti i za vikend u okviru Premijer lige, pa je u Sportskom savezu Grada Mostara održan, već sad tradicionalni sastanak čelnika spomenutih klubova s predstavnicima Policijske uprave Mostar i gradonačelnikom Mostara Ljubom Bešlićem.

Bilo je govora o sigurnosnim aspektima utakmica, a svi su optimisti kako će sve tri utakmice koje se igraju u razmaku od 15 dana proći u najboljem redu. Pozvani su svi navijači oba kluba da s dostojanstvom navijaju za svoj klub.

Ove će biti istinski gradski derbiji jer oba kluba dobro stoje na ljestvici i želja nam je da svi susreti prođu u najboljem mogućem redu i bez incidenata“, kazali su direktor Veleža Sedin Tanović i predsjednik Zrinjskog Ante Vidačak.

Načelnik Policijske uprave Mostar Dragan Jelonjić kazao je kako će sve susrete osiguravati oko 500 policajaca, a da je za susrete na stadionu Zrinjskog dogovoreno da se osigura organizirani dolazak za 400 navijača Veleža.

Na sastanku se razgovaralo i o poboljšanju sigurnosnih uvjeta za dolazak većeg broja navijača Zrinjskog na stadion u Vrapčiće.

 

SCsport/Informer.ba