Izdvojeno Nogomet Sport

Mourinho nakon Malage: Da sam mogao sve bi ih zamijenio. Samo žderu i loču!

Trener Reala priznao je da je bio nezadovoljan igrom svih svojih nogometaša u prvom poluvremenu dvoboja protiv Malage u španjolskom Kupu kralja.

Real je na svom Santiago Bernabeuu pobijedio Andalužane s 3:2 u prvoj utakmici osmine finala, ali je do 68. minute gubio 0:2. Pogocima Samija Khedire, Gonzala Higuaina i Karima Benzeme “kraljevski klub” je ipak preokrenuo rezultat i mirnije može čekati uzvrat 10. siječnja, ali Mourinho nakon svega nije mogao biti previše zadovoljan.

“Rekao sam svojim igračima na poluvremenu da bih zamijenio svu jedanaestoricu da mogu. Napravio sam tri zamjene kako bi ekipa počela igrati drugačije. Razmišljao sam da to napravim čak i prije poluvremena, ali ne volim to raditi. Trojica koju sam izvadio na poluvremenu (Kaka, Callejon i Arbeloa, op. a.) nisu bili ništa lošiji od ostalih, ali više izmjena nisam mogao napraviti” rekao je portugalski stručnjak na konferenciji za novinare nakon utakmice.

“U nastavku se promijenio ritam, ali i koncentracija mojih igrača. Ako smo mogli igrati tako u drugom poluvremenu, zašto nismo i u prvom? Na kraju se ipak računa rezultat nakon dvije utakmice. Važno je proći dalje”, dodao je Mourinho.

Priznao je Portugalac da se neki od njegovih igrača nisu vratili u dobrom stanju nakon božićne stanke.

“Neki igrači doživljavaju praznike kao vrijeme za odmor, dok drugi putuju i ne prestaju jesti i piti”, rekao je Mourinho, bez spominjanja imena grešnika.

 

Totalspoer/Informer.ba