Izdvojeno Košarka Sport

U našoj svlačionici u Litvaniji grmilo Bosnom behar probeharao…

Svi igrači složni su da pretjrteanih i pompeznih izjava sada ne treba biti. Prvo Makedonci pa analize i izjave, kaže Mahmutović iz Litvanije za SCsport.

 

U našoj svlačionici na Eurobasketu u Litvaniji nakon večerašnje briljantne pobjede nad Hrvatskom (92:80) grmilo je „Bosnom behar probeharao“… Veliko slavlje i sjajna atmosfera vladala je među igračima i stručnim štabom, javlja ekskluzivno za SCsport.ba Harun Mahmutović, generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH.

Presretni smo. Momci su odigrali odlično i na veličanstven način, pjesmom, slavili pobjedu u svlačionici. Hvala našim navijačima, ovdje u Litvaniji, ali i svim onima u BiH. Ovo je pobjeda za njih. Ipak, svi igrači složni su da pretjrteanih i pompeznih izjava sada ne treba biti. Nakon trijumfa nad Crnom Gorom euforija nam se obila o glavu, pa smo deklasirani od Finske. To ovaj put neće biti slučaj. Hladne glave i sa velikom željom ulazimo u sutrašnji susret sa Makedoncima nakon kojeg će biti više vremena za analize i izjave“, istakao je Mahmutović za SCsport.

 

Informer.ba