Izdvojeno Nogomet Sport

Posljednji dan prelaznog roka: Bridge u Sunderland, Muntari u Milan…

Ganski fudbaler Sulleyman Muntari posuđen je do kraja sezone talijanskom prvoligašu Milanu i to iz ljutitog gradskog rivala Intera.

Muntari (27) je tek na kraju sezone trebao prijeći u redove Milana, ali je iz nepoznatog razloga cijeli proces ubrzan. Ganac, koji je u Inter stigao 2008. godine iz Portsmoutha, je proveo dio prošle sezone u Sunderlandu.

Muntari se nikako ne uklapa u Interove planove ove sezone što govori i podatak da je u prvom dijelu prvenstva nastupio u svega četiri utakmice, odnosno proveo je u igri sveukupno 156 minuta.

Bridge u Sunderlandu na posudbi do kraja sezone

Bivši engleski fucbalski  reprezentativac, 31-godišnji Wayne Bridge, igrat će do kraja ove sezone na posudbi u Sunderlandu iz Manchester Cityja…

Bivši igrač Southamptona, Chelseaja i Fulhama, član je Manchester Cityja od 2009. godine. I prošle sezone je drugi dio prvenstva odigrao na posudbi, ali u West Hamu.

Ove sezone Bridge je upisao samo jedan nastup za Manchester City, u Carling Cupu. Budući da nije u planovima trenera Roberta Mancinija, odlazak u Sunderland bio je za Bridgea najbolja opcija.

Blizanci Olsson zajedno u Blackburnu

Marcus Olsson, 23-godišnji švedski fudbaler, potpisao je ugovor na dvije i po godine za Blakcburn, u kome će igrati i njegov brat blizanac Martin

Braća Olsson započela su karijeru u lokalnom Högaborgsu. Obojica su bili na probi u Blackburnu 2005. godine. Martin, koji igra na poziciji lijevog beka ili veznog igrača, je u siječnju 2006. godine prešao u taj klub, odnosno u njegovu akademiju, dok je  ljevokrilni Marcus dosad igrao u švedskom Halmstadsu.

Šest godina nakon dolaska svog brata na Ewood Park, priključio mu se i on. Marcus Olsson je drugo pojačanje Blackburna ovoga siječnja. Prethodno je iz Bordeauxa na posudbu stigao napadač Anthony Modeste.

 

Index/Informer.ba