Izdvojeno Nogomet Sport

Prijavila silovanje na žurci u kući Nevena Subotića

Jedna 21-ogodišnja djevojka prijavila je da je bila silovana na žurci koju je u svom domu u Dortmundu organizovao srpski reprezentativac Neven Subotić, koji se ne nalazi među osumnjičenima, piše njemački “Bild”.

Mlada djevojka je tim povodom podnijela i tužbu, a od visokog defanzivca Borusije iz Dortmunda policija je tražila imena prisutnih na zabavi, koji će morati da predaju uzorak pljuvačke. Među prisutnima nije bilo još fudbalera njemačkog prvaka.

“Na zabavi je bila prava gužva. Bilo je više ljudi, kako muškraca, tako i žena, koju su međusobno imali seksualne odnose. Istraga će tek utvrditi šta se tačno dogodilo”, naveli su u Tužilaštvu, a sumnja se da su čak dva muškarca silovala nesrećnu djevojku.

Subotić je navodno već saslušan i nije među osumnjičenima, a do kraja nedjelje bi trebalo da bude poznato više informacija. Njegov klub je u potpunosti stao uz srpskog defanzivca.

“Neven me je pozvao i razgovarali smo o tome. Kako je istraga u toku, ne mogu reći mnogo toga. On je saslušan kao svjedok i ne sumnjamo da je rekao istinu. On ima našu punu podršku”, izjavio je predsjednik “milionera” Hans-Joakim Vacke.

 

Blic/Informer.ba